Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@13:54:14 GMT

منفی شدن نسبت ورودی به خروجی بازنشستگان

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۰۰۰۹۲

جمشید تقی زاده در هفتمین نشست ماهانه شورای هماهنگی کانون های بازنشستگی استان تهران که با حضور مدیران و مسئولان صندوق بازنشستگی کشوری و هلدینگ های تابعه در محل هلدینگ مالی صندوق برگزار شد، گفت: وزیر رفاه به دنبال ایجاد شفافیت است و در همین مدت کوتاه از آغاز به کار ایشان در وزارتخانه شاهد تلاش های بی وقفه برای استقرار شفافیت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه های وی عملیاتی است و خوشبختانه در حوزه بازنشستگی به خصوص در جلسات پیش از رأی اعتماد، به موضوع همسان سازی حقوق تاکید کرده است. 

وی ادامه داد: در دوره دوم برنامه ها که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آغاز می شود، مشارکت و حضور بازنشستگان، به خصوص کانون ها، را در اولویت برنامه ها داریم. کانون ها باید در ارتباط با مجلس و دولت نقش محوری داشته باشند تا بتوانیم تأثیرگذاری بهتری داشته باشیم. 

تقی زاده با اشاره به اینکه باید به هر نحوی که می توانیم از کانون ها پشتیبانی کنیم، تا نقش پررنگ تری ایفا کنند، افزود: کانون ها گروه های مرجع اجتماعی هستند که هم می توانند مسائل را به مسئولان منتقل کنند و هم می توانند در تصمیم سازی ها و برنامه ریزی ها نقش کلیدی داشته باشند.
وی با بیان اینکه مشکلات بازنشستگان تنها با ارتباط بیشتر کانون ها و صندوقها و دستگاه های اجرایی قابل حل است، گفت: تنها با ادبیات مشترک بین صندوق بازنشستگی کشوری و کانون ها می توان به اهداف متعالی صندوق که همان ارتقا جایگاه و منزلت بازنشستگان کشوری است، دست پیدا کرد که در این شرایط حضور و فعالیت بازنشستگان می تواند سرعت بیشتری پیدا کند. 

تقی زاده ادامه داد: می خواهیم مشارکت کانون ها را در برنامه های صندوق افزایش دهیم و با تفویض برخی امور به کانون ها، از وجود آنها در پیشبرد اهداف فرهنگی، اجتماعی و... صندوق بازنشستگی کشوری بیشتر استفاده کنیم.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه غالبا نگاه به بازنشستگی نگاه آسیب پذیری است، گفت: از کانون ها انتظار می رود تا کارگروه های تخصصی را تشکیل داده و افزایش دهند و دستگاه ها را با امور بازنشستگان آشنا سازند و تجربه و دانش خود را از طریق کانون های بازنشستگی دستگاهها و وزارتخانه ها در اختیار مدیران ارشد مجموعه ها قرار دهند تا بالندگی دوران بازنشستگی روز به روز بیشتر نشان داده شود. 

تقی زاده ادامه داد: تشکیل انجمن های مختلف نخبگان و اعضای هیأت علمی در رشته های مختلف کمک می کند تا قطار بازنشستگی حرکت کند و دیگران نیز مشتاق سوار شدن بر این قطار باشند.

وی با بیان اینکه اکنون باید مراقب باشیم تا یأس و ناامیدی در جامعه افزایش پیدا نکند؛ خطاب به روسای کانون های بازنشستگی استان تهران گفت: از این پس انتظار داریم بسته های پژوهشی و تحقیقاتی کانون ها بدست ما برسد تا براساس تحقیقات و پژوهش ها بتوانیم دوران زیبایی و تلاش مضاعف را مانند گذشته در راستای آبادانی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همراه و همگام با شما برداریم. 

وی افزود: یکی از مهم ترین مشکلات حال حاضر صندوق، کاهش شدید نرخ پشتیبانی به 0.8 درصد است و این به معنی آن است که نسبت ورودی به خروجی در صندوق منفی شده که در این زمینه نیز راه حل های مناسب در جهت مرتفع شدن این مشکل کارشناسی شده است. 

تقی زاده با اشاره به رایزنی و نشست های مختلف با 178 نفر از نمایندگان مجلس و همچنین تأکید وزیر رفاه بر لزوم همسان سازی حقوق و اهمیت رسیدن به ادبیات مشترک برای تحقق نیازهای بازنشستگان گفت: موضوع مهم دیگر بکارگیری و فراهم کردن بستر اشتغال برای فرزندان بازنشستگان است که جزو اولویت های صندوق بازنشستگی است.

وی همچنین به پیگیری ماده 10 قانون احزاب اشاره کرد و گفت: امیدواریم که قانون خدمات کشوری در آینده نزدیک به صحن مجلس برود و بعد از تصویب آن، شاهد صدور مجوزهای ماده 10 برای فعالیت های بیشتر برای بازنشستگان باشیم که در این زمینه صندوق، رایزنی های مختلفی را با نمایندگان مردم در مجلس انجام داده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: استان تهران وزارتخانه بازنشستگی حقوق کار و رفاه اجتماعی دولت مشکلات دستگاه های اجرایی ادبیات نخبگان جامعه زیبایی نظام مقدس جمهوری اسلامی کارشناسی نمایندگان مجلس اشتغال قانون قانون خدمات کشوری حقوق دستگاه های اجرایی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وزارتخانه وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۰۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، رسول چراغ سحر در نشست هم اندیشی سازمان‌ها و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی با معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گفت: بسیاری از کارگران شاغل در بخش‌های خصوصی و دولتی از میزان دستمزد اعلام شده خود در لیست‌های بیمه‌ای ارسال شده به تامین اجتماعی آگاهی ندارند و ثبت دستمزد واقعی برای استفاده از مزایایی مانند بازنشستگی و سایر خدمات حق آنها است.  چراغ سحر  افزود: درج دستمزد‌های غیرواقعی و معمولاً به میزان حداقل حقوق در لیست‌های حق بیمه، یکی از مشکلات بیمه شدگان و عوامل ایجاد نارضایتی آنان در زمان بازنشستگی و یا بهره مندی از سایر مزایای بیمه‌ای است.  وی افزود: مبلغ دستمزد مشمول حق بیمه که در لیست‌های ارسالی توسط کارفرمایان درج می‌شود، ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی است و لذا بیمه شدگان و کارگران باید در سال‌های اشتغال به صورت مستمر از ثبت کارکرد ماهانه و میزان دستمزد خود آگاهی و اطمینان حاصل کنند.  وی گفت: برخی از کارفرمایان به دنبال پرداخت حق بیمه کمتر هستند و در موارد زیادی بیمه شدگان و کارگران نیز از پیامد‌های اعلام دستمزد غیرواقعی خود آگاهی ندارند، اما هنگامی که برای استفاده از مزایایی، چون غرامت دستمزد ایام بیماری، مقرری بیمه بیکاری و کمک هزینه دوران بارداری مراجعه می‌کنند و یا زمانی که موعد بازنشستگی آنان فرا می‌رسد، با مبلغ پایین حقوق و مزایای دریافتی مواجه می‌شوند که این امر ناشی از میزان دستمزد اعلام شده در دوران کارکرد توسط کارفرما بوده است و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در کاهش یا افزایش آن ندارد.  مدیرکل تامین اجتمتعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مبنای محاسباتی این سازمان، به طور مشخص، میزان دستمزد درج شده در لیست‌های حق بیمه دریافتی از کارفرماست و میزان حقوق و دستمزدی که بیمه شده از محل کار خود دریافت می‌کند، به هیچ وجه ملاک محاسبه نخواهد بود.  چراغ سحر گفتت: کارگران از روز نخست اشتغال به کار، مشمول ماده ۱۴۸ قانون کار بوده و کارفرمایان مکلف به ارسال حق بیمه و دستمزد واقعی آنان به سازمان تامین اجتماعی هستند.  وی نارضایتی بخش زیادی از بیمه شدگان در زمان بازنشستگی و یا استفاده از تعهدات کوتاه مدت سازمان را ناشی از درج نشدن دستمزد و مزایای واقعی آنان در دوران اشتغال دانست و اظهار داشت: این موضوع منجر به افزایش تعداد شکایت‌ها از سوی کارگران به ادارات کار و هم چنین افزایش شمار بازنشستگان با دریافت حداقل حقوق خواهد شد.    وی افزود: بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir در بخش بیمه شدگان و منوی سابقه از عنوان شغلی و میزان دستمزد اعلامی خود اطلاع پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه سال جاری
  • عرضه خودروهای برقی آغاز شد
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • (ویدئو) مراسم بازنشستگی سگ مأمور فرودگاه با ده‌ها توپ
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است