Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر افتخاری گفت: ما به دنبال ارتقای سطح کیفیت زندگی بازنشستگان عزیز هستیم و با وجود اینکه مهم‌ترین بُعد آن، بعد اقتصادی و افزایش حقوق‌هاست، اما باید در جهت تقویت سایر ابعاد کیفیت زندگی از جمله حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و سلامت نیز برنامه ریزی و تلاش کرد.

افتخاری افزود: تلاش ما در کمیته تخصصی که به منظور همسان‌سازی حقوق هر دو هفته یک بار و با حضور تعدادی از بازنشستگان و همچنین سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مدیران صندوق بازنشستگی برگزار می‌شود، ایجاد تناسب بین حقوق شاغلان و بازنشستگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اظهار داشت: هدف ما حرکت در قالب یک برنامه مشخص و منسجم و گام به گام است تا پس از طی شدن هر مرحله به نتیجه‌ای اثربخش برسیم. در این زمینه صندوق دو راهبرد، افزایش مستقیم قدرت خرید (افزایش حقوق) و افزایش غیرمستقیم به معنی تقویت قدرت خرید، را در دستور کار دارد و هر دو را در کنار هم پیش می‌برد.   وی با بیان اینکه ارائه خدمات تخفیف دار و قسطی کردن کالا و خدمات به معنای هزینه کمتر برای خرید است، گفت: علاوه بر اصلاح و ساماندهی شرکت‌های تابعه، حذف شرکت‌های کاغذی و زیان ده و افزایش سودآوری شرکتها، باید خدمات و کالای تولیدی شرکت‌های موجود را در سبد زندگی بازنشستگان بیاوریم که این برنامه گام به گام در حال اجرا است.

افتخاری در خصوص دریافت اعتبار و تأمین منابع برای بهبود خدمات صندوق بازنشستگی نیز گفت: امسال علاوه بر ۶۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار همسان سازی، ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای افزایش ۵۰ درصدی حق عائله مندی و اولاد و ۱۳۰۰ میلیارد تومان نیز برای بیمه تکمیلی درمان از دولت و سازمان برنامه اعتبار دریافت کردیم که همه این‌ها یک وظیفه بوده و منتی هم بر گردن کسی نیست.

وی سهام داری و سرمایه گذاری بازنشستگان در بورس را یک روش برای حفظ سرمایه و تقویت آن برشمرد و گفت: در گذشته ۳۵۰۰ سهم بیمه ملت برای ۱۳۰ هزار نفر بازنشسته به قیمت ۲۰۷ تومان خریداری شد که اکنون این سهم ارزشی بیش از ۲۷۰۰ تومان دارد و این سرمایه را به مقدار قابل توجهی افزایش داده است. همین شرایط درباره طرح‌های ارائه تسهیلات خرید برای سهام ETF صندوق مالی یکم و صندوق مدیریت «ثروت» صندوق بازنشستگی نیز قابل اجرا است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری نیز با تأکید بر اینکه جلسات متعددی با کانون‌های بازنشستگی یا بازنشستگان مراجعه کننده تاکنون برگزار شده است، گفت: در صندوق به روی همه کانون‌ها و بازنشستگان باز است و ما پذیرای دغدغه‌ها و نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم و این یک وظیفه است.

محمود مرتضایی فرد تصریح کرد: خدمات حوزه فرهنگی و رفاهی و امضای تفاهم نامه با تعدادی از نهاد‌ها و ارگان‌ها برای ارائه خدمات و کالا و تامین بخشی از نیاز‌های عزیزان بازنشسته و توجه به منزلت و جایگاه بازنشستگان از اولویت‌های صندوق بازنشستگی است که براساس برنامه در حال عملیاتی شدن است.

وی پرداخت وام ازدواج فرزندان براساس اولویت‌ها، افزایش سقف وام ضروری، تعریف سبد کالای مناسب، اصلاح و بهبود فرآیند‌های بیمه تکمیلی، فعال شدن تور‌های یک روزه به خصوص با ماهیت سلامت و آب درمانی، توجه به بیماری‌های خاص و بازنشستگان نیازمند، کمک به بیماران کرونایی که به مرکز تماس صندوق اعلام وضعیت کرده بودند، برگزاری نشست‌های متعدد با کانون‌ها و ایجاد بستر ارتباطی در این زمینه را از جمله اقدامات حوزه فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری برشمرد.

در این نشست، اعضای کانون بازنشستگان سیر و حرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران نیز به بیان انتظارات و دغدغه‌های بازنشستگان این نهاد و جامعه بازنشستگی پرداختند که از جمله آن می‌توان به لزوم چاره جویی برای قانونی شدن فعالیت کانون‌های بازنشستگی و برگزاری انتخابات آن‌ها، بهبود خدمات شرکت بیمه تکمیلی درمان به ویژه پرداخت به موقع هزینه‌ها و کاهش فرآیند‌های پیگیری، اشتغال فرزندان بازنشسته، فروش سهام شرکت‌های وابسته به صندوق بازنشستگی به بازنشستگان، پیگیری ضمانت بازنشستگان برای دریافت وام از بانک ها، تور‌های مسافرتی، افزایش سن بازنشستگی، توزیع سبد کالا، ضرورت توجه به بازنشستگان راه آهن، اجرای ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و الزام دستگاه‌ها به ارائه خدمات نقدی و غیرنقدی به بازنشستگان اشاره کرد.     منبع:صندوق بازنشستگی کشوری

منبع: پارسینه

کلیدواژه: صندوق بازنشستگی کشوری اکبر افتخاری بیمه تکمیلی حق عائله مندی پارسی خبر صندوق بازنشستگی کشوری بیمه تکمیلی کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۱۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور آخرین جزئیات بارش‌ها و سیلاب در کشور را تشریح کرد.

بابک محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب در کشور اظهار کرد: طی بازه زمانی اخیر حدود ۲۰ استان تحت تأثیر بارندگی و سیلاب قرار گرفتند که حدود ۱۱۰ شهرستان متأثر سیلاب‌های و آب‌گرفتگی جزئی شدند، البته تاکنون اتفاقی مبنی بر سیلاب کلی رخ نداده است.

وی افزود: مسدود شدن بعضی راه‌های ارتباطی منجر شد برخی مسافران و شهروندان در جاده‌ها گیر کنند و نیاز به امدادرسانی داشته باشند، شب گذشته هشت نوجوان در خراسان جنوبی در نقطه‌ای سیلابی محبوس شده بودند که به موقع توسط امدادگران نجات پیدا کردند و دقایقی بعد همان منطقه زیر آب رفت و در صورتی که عملیات امدادی به موقع انجام نمی‌شد، شاهد رخداد فاجعه‌ای بزرگ بودیم.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: به طور کلی در بازه زمانی اخیر ۱۴۳ عملیات امدادرسانی صورت گرفته و بالغ بر ۳۲۰۰ نفر از متاثران موارد سیلابی از خدمات امدادی بهره‌مند شدند، همچنین اسکان اضطراری برای حدود ۳۵۰ نفر برقرار شد.

محمودی با اشاره به انجام عملیات‌های امدادرسانی و اسکان اضطراری در پی حادثه حریق رخ داده در امامزاده ابراهیم و تداوم امدادرسانی‌ها در منطقه مذکور ادامه داد: ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل مسکونی نیز انجام شده است و در این مدت ۲۱۴ تیم عملیاتی متشکل از ۸۵۰ نفر از نیروهای امدادی به امدادرسانی پرداختند.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۹۷ دستگاه چادر در مناطق تحت تأثیر برپا و حدود ۷۰۰ تخته پتو، حدود ۶۱۰ موکت، بالغ بر ۱.۵ تن نایلون و حدود ۴۵۰ بسته غذایی میان افراد تحت تأثیر از شرایط مذکور توزیع شده است، گفت: در حال حاضر یک کامیون با دو سرنشین که در حال بازگشایی مسیر بوده‌اند در کرمان در سیلاب گرفتار شدند و به منظور رهاسازی آنها بالگرد امدادی اعزام شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور با تاکید بر لزوم رعایت و مد نظر داشتن موارد امدادی اضافه کرد: نداشتن تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها باید مد نظر قرار داشته باشد، همچنین تمام افراد باید آگاهی خود از شرایط سیلاب را افزایش دهند تا از این موضوع غافل‌گیر نشوند.

محمودی با اشاره به لزوم آماده‌باش تمام دستگاه‌های امدادی و عوامل مربوطه در خصوص هشدارهای صادر شده افزود: هشدارهای کلی صادر شده باید بومی‌سازی شود و تمام افراد حاضر در مناطق احتمالی خطر باید با توجه به تجارب سال‌های گذشته نسبت به آماده‌باش اقدام و از بروز حوادث جدی پیشگیری کنند و اقدام به موقع داشته باشند.

وی تصریح کرد: آماده‌باش جمعیت هلال‌احمر مربوط به قبل، حین و پس از رخداد حوادث است و تمام عوامل این جمعیت تا پایان لکه‌گیری، به پایان رسیدن تمام مخاطرات و نیازمند نبودن فرد یا گروهی به عملیات‌های امداد و نجات ادامه خواهد داشت.

کد خبر 750445

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است